Ljetna škola informatike, sporta i mašte

Općenito

Pozdrav čitatelju/ice! Svidjela ti se početna stranica pa si odlučio/la saznati nešto o nama? Odlično, na pravom si mjestu! Mi smo skupina mladih ljudi, još uvijek srednjoškolaca, volimo prenositi svoja znanja i vještine te sve to usput učiniti zabavnim i zanimljivim. Ljetna škola informatike, sporta i mašte je pokrenuta na inicijativu našeg člana Tina Macana, a koncept je zamišljen kroz tri različite vrste sadržaja, što se može vidjeti i po samome nazivu. Na taj način smo sigurni da će svatko naći nešto za sebe jer svaka osoba koja se prijavi čini ovaj događaj većim i posebnijim. A ti? Što čekaš? Još se nisi prijavio/la? Čim prije odaberi svoju radionicu i prijavi se jer mjesta su ograničena. 😉

Donatori

Krapinsko-zagorska županija, Općina Radoboj, Osnovna škola Side Koušutić, Dundo promet, Promega, Autotransport Pracaić, D.P. Transporti, Tehnoelektra, G.P. Graditeljstvo, Aquae Vivae Krapinske toplice, Pekara Miško, Fidus Pavić, Cerovec d.o.o, Vidović d.o.o, Flex Transport, Autotransport Branko Kunštek, PBR Šalković. Podržavaju nas Antonija Blaće, Jan Kerekeš, Juraj Šebalj, Antonija Šola, Asim Ugljen, Stjepan Perić, Petra Dugandžić, Internet Mater, Barbara i Rajko Suhodolčan, Iva Ranogajec Inkret, Gordana Ivanjek. Hvala svima što su nas poduprjeli i omogućili nam realizaciju zamišljenog plana!

Medijski pokrovitelji

Zagorje.com, Radio Kaj, Radio Stubica, Zagorski radio, Radio Zlatar, Televizija Zapad, Zagorje International, Zagorski list.

Video

Pogledajte najavni video Antonije Blaće klikom na: Video

Predavači

Tin Macan

Glavni organizator i učenik Srednje škole Krapina. Samostalni predavač u OŠ Radoboj, višestruki Algebrin predavač u OŠ Đurmanec. Marljiv i vrijedan mladi čovjek, u svakom trenutku spreman na nove i veće izazove. Bivši praktikant na Novoj TV te ambasador junior Europskog parlamenta. Tin je i više nego sposoban predvoditi cijeli ovaj projekt, kao što je to radio i više puta prije. Želja i glavni ciljevi su mu napredak i zadovoljstvo mladih, stoga svo svoje znanje pokušava prenijeti na najbolji mogući način.

Antonio Macan

Višestruko nagrađivani programer i učenik Srednje škole Krapina. Međužupanijski prvak u kategoriji: „Izrada programskih rješenja“, a istovremeno odličan i razborit učenik. Antonio voli prenositi svoje znanje, u čemu je među najboljima u ovoj kategoriji. Od ruke mu ide sve od elektrotehnike do web dizajna, stoga ni malo ne treba sumnjati u njegove kompetencije.

Andrija Mikša

Iza sebe ima višestruko nagrađivane radove koje je branio na raznim županijskim i međužupanijskim natjecanjima. Učenik Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok. Andrija je uporan i ustrajan u onome što želi, stoga njegov rad cijene svi – mali i veliki.

Ana Broz

Učenica Srednje škole Krapina. Kroz volontiranje i pomoć potrebitima, naša Ana, stekla je puno iskustva i znanja u radu s ljudima. Komunikacijskim vještinama jako dobro raspolaže, pa ni u razredu neće biti ništa puno drugačije.

Ivona Bistrović

Učenica Srednje škole Krapina. Aktivnim bavljenjem sportom, zalaganjem i odgovornošću, Ivona se svakodnevno istječe među vršnjacima, pa njezine sposobnosti i vrline svakako nisu za preispitivanje.

Daria Rukav

Studentica je Učiteljskog fakulteta u Zagrebu, a iza sebe ima dugogodišnje plesno iskustvo u latinoameričkim i standardnim plesovima. Krunu na svoj hobi je stavila završivši školu za trenericu što ju čini licenciranom učiteljicom sportskog i rekreativnog plesa, a trenutno radi kao fitnes trenerica u Salsando Hrvatska.

Patricija Martinjak

Učenica je Srednje škole Krapina. Ambasadorica juniorka Europskog parlamenta i desna ruka glavnom organizatoru cijelog projekta. Patricija je odgovorna i požrtvovna osoba, uvijek spremna na nove i veće izazove.