Ljetna škola informatike, sporta i mašte

Naše radionice

Uvod u programiranje

Ako ste zainteresirani za programiranje robota i uređaja koje svakodnevno koristimo u kućanstvu, ova radionica je upravo za vas. Kroz razne igre i mozgalice, uči ćemo u svijet programiranja na potpuno nov i jedinstven način. Pomoću tzv. blok programiranja, savladat ćemo osnove na kojima se temelji računalno programiranje aplikacija koje svakodnevno koristimo.

Prikaži više

Uvod u izradu web stranica

Ukoliko biste sami željeli izrađivati web stranice, ova radionica je za vas. Kroz HTML5 i CSS3 naučit ćete osnove web programiranja i postupak izrade web stranica uz višestruko nagrađivanog predavača.

Prikaži više

Osnove računalne obrade fotografija

Ako ste ikada htjeli izraditi svoj logo, naslovnu slike neke stranice, urediti fotografiju ili možda samo još jedan hobi onda je ovo radionica za vas!

Prikaži više

Čaraonica

Radionica u kojoj nam je glavni motiv mašta pomoću koje ćemo crtati, pisati, bojati, izrađivati razni nakit…

Prikaži više

Sportiva pozitiva

Radionica u kojoj učenici kroz razne sportove, timskom igrom i suradnjom stječu uvid u bit zajedništva i timskoga rada. Ukoliko ljetne i sumorne dane želite skratiti sa dobrom igrom u još boljem društvu, ova radionica je baš za vas. Nogomet, odbojka ili pak nešto treće? Izbor je isključivo na vama.

Prikaži više

No stres, dođi na ples

Voliš plesati, družiti se, ali i naučiti nešto novo? Ovo je prava radionica za tebe da pokažeš svoj plesni talent ili da ga tek otkriješ! Kroz zanimljive ritmove, naučiti ćemo nove korake, a uz to se i odlično zabavljati.

Prikaži više